Polseres per identificar menors extraviats

Polseres per identificar menors extraviats

Protecció Civil ha repartit en les darreres setmanes centenars de polseres identificatives entre els alumnes d’educació infantil de les escoles de Sant Feliu, en unes visites amb l’alcalde prèvies al final de curs a les escoles -amb vistes a les vacances d’estiu- que han servit per explicar la utilitat dels braçalets i per divulgar les tasques del Cos de voluntaris entre els més petits. Una decisió que s’ha pres amb previsió de les activitats estiuenques a l’aire lliure en què es pot donar el cas que els més petits es descuidin i acabin perduts entre la multitud.

Als braçalets, de plàstic i de color taronja llampant com els agents de Protecció Civil, hi ha un espai perquè la família anoti el nom de l’infant i telèfons de contacte, per tal d’ accelerar el procés de contacte amb la família.

D’entre les recomanacions dels voluntaris de Protecció Civil hi ha l’acord previ de punts de trobada on aplegar-se si un infant s’extravia, cura en enfilar-se en baranes o llançar-se a buscar caramels en cercaviles o cavalcades i, en cas d’emergència, no separar-se dels familiars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.