Fira del Bolet a Santa Cristina d’Aro

Fira del Bolet a Santa Cristina d’Aro

Com cada any, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro organitza la Campanya Gastronòmica “ La Cuina del Bolet”. Enguany, se celebrarà del 8 d’octubre fins el 30 de novembre. El bolet és el protagonista dels menús que ofereixen els restaurants que participen a la campanya. 4 restaurants del municipi ( Les Panolles, Can Sureda, Rosamar i Font Picant) presentaran una oferta culinària basada en el bolet, aquest producte tan preuat de la temporada.

Per a presentar la campanya gastronòmica, el proper dissabte 8 d’octubre tindrà lloc la “Fira del Bolet” a la Pl. Mossèn Baldiri Reixac. Hi haurà una gran varietat d’activitats relacionades amb el món de la cuina i el bolet. Els restaurants oferiran tastets dels seus plats. A més, trobarem un taller infantil del bolet, una demostració de cuina en directe i parades d’artesans.

El principal objectiu de La Cuina del Bolet és desenvolupar una proposta gastronòmica de referència a la zona de la Vall d’Aro i, d’aquesta manera, afavorir la desestacionalització del turisme. Paral·lelament, es pretén impulsar un model de qualitat i amb personalitat pròpia dins de l’àmplia oferta culinària de l’Empordà. Per aquest motiu, el model de campanya es basa en la llibertat de proposta de menú i preu per als establiments participants.

La Fira del Bolet és un acte obert a tothom i que pretén donar a conèixer la Campanya Gastronòmica de la Cuina del Bolet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.