Guíxols des del Carrer sospita d’unes obres de l’hotel Eden Roc

Guíxols des del Carrer sospita d’unes obres de l’hotel Eden Roc

Guíxols des del Carrer recela d’unes obres que l’hotel Eden Roc realizat a les instal·lacions i que afecten el camí de ronda. El partit ha comunicat que el grup municipal, a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, preguntarà en el ple d’aquest dijous per aquestes noves obres a la zona de Port-Salvi, concretament les que s’estan fent a la part posterior de l’hotel que dona al camí de ronda PR-C 101.

La formació de Guíxols des del Carrer ha informat a través d’un comunicat que entén que la servitud de pas del camí de ronda, zona de domini públic, queda afectada per les remodelacions de les habitacions, que «en algun cas, fins i tot sembla que s’estan ampliant».

A més, la formació denuncia que el camí està tancat i que s’utilitza com a zona de càrrega i descàrrega de la mateixa obra. Per aquest motiu, reclamarà al govern local una investigació.

Guíxols des del Carrer ha recordat que aquest establiment ja té un llarg historial pel que fa a incompliments i negligències en relació a la protecció i preservació dels espais públics. De fet, encara té pendent de complir una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de l’any 2014 que el requereix a la restauració d’una part del camí de ronda arran d’unes obres fetes sense permís, ha precisat el partit.

Ahir, fonts municipals van concretar que els tècnics de l’Ajuntament ho estan estudiant. També van precisar que fa quatre mesos l’Ajuntament va informar desfavorablement d’unes obres que volia fer l’hotel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.