Platja d’Aro crea un consell econòmic

Platja d’Aro crea un consell econòmic

Neix amb l’objectiu de dinamitzar el sector empresarial del municipi en tots els seus àmbits i generar sinergies

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro impulsa el consell local de desenvolupament econòmic, que ha de ser el nou òrgan de participació, informació i assessorament. El consell neix amb l’objectiu de dinamitzar el sector empresarial del municipi en tots els seus àmbits, promovent la creació de sinergies de treball conjunt.

 

El consell, de caràcter consultiu i d’assessorament, proposarà recomanacions sobre les iniciatives a l’entorn de la dinamització comercial, la formació especialitzada, la restauració, l’emprenedoria o la promoció turística. Es formalitzen d’aquesta manera, les trobades que ja s’han desenvolupat el darrer any i mig entre tots aquests sectors.

 

La seva organització interna es recull en un reglament que preveu com a mínim reunions ordinàries mensuals, i la representació de tots els grups polítics del consistori, de cadascuna de les associacions empresarials i de persones a títol individuals per a aquells sectors econòmics de la vila que no tinguin una entitat constituïda al seu entorn. Destaca la seva funció consultiva en els processos d’elaboració de normatives i ordenances relatives al desenvolupament econòmic i la formulació de propostes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.