Platja d’Aro vol revitalitzar les galeries comercials en desús

Platja d’Aro vol revitalitzar les galeries comercials en desús

 

L’Ajuntament de Platja d’Aro treballa en el pla estratègic que ha de fixar les línies de futur a mig i llarg termini del model comercial de la vila. Aquest pla contempla una revisió urbanística, de serveis i de dinamització comercial per analitzar la situació actual de l’oferta comercial i turística i determinar quines accions conjuntes cal endegar amb els comerciants de la vila i amb els propietaris dels diferents espais comercials per optimitzar els recursos i fixar prioritats. Això contempla també pensar què es pot fer amb les galeries comercials en desús, com les Albatros, les Sant Lluís o Neptuno. Ho ha explicat a Ràdio Capital el regidor de Promoció Econòmica de Platja d’Aro, Maurici Jiménez.

Segons el regidor, un dels principals reptes per a Platja d’Aro és la compatibilitat entre les franquícies o grans marques i el comerç local. Des del consistori es vol potenciar els comerços de proximitat dotant-los de valor afegit.

En el marc d’aquest pla estratègic, l’Ajuntament ha impulsat un nou ens, el Consell Local de Desenvolupament. És un òrgan assessor i de consulta, en què participen representants dels sectors públic i privat vinculats a l’oferta comercial del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.