PRIMERS CONFIRMATS PEL PORTA FERRADA 2017

PRIMERS CONFIRMATS PEL PORTA FERRADA 2017

The Project i l’Ajuntament de Sant Feliu avancen cinc dels concerts tancats per a la 55ena edició del Festival Porta Ferrada amb destacats solistes i formacions que són la punta de llança d’una edició que es pronostica com a molt potent i pels quals, aquest cap de setmana, es poden adquirir les entrades anticipades amb un 20% de descompte.

Els primers anunciats, que actuaran a l’Espai Port, són: Jamie Cullum (21 de juliol), UB40 (22 de juliol), Fangoria (6 d’agost), Zucchero (8 d’agost) i Love of Lesbian (15 d’agost).

Jamie Cullum oferirà el seu únic show a Catalunya, segons la direcció del Festival, “pel fet singular de l’aforament mixt (pista sense seients i grada numerada) i per l’escenari a peu de la Mediterrània.

Zucchero actua a l’Estat tretze anys després del seu últim concert i ho farà acompanyat d’una banda de trezze músics.

UB40 i Love of Lesbian són exclusives del Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre que Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic “Canciones para robots románticos”.

Les entrades per aquests concerts es posen a la venda a partir del divendres 17 de febrer només als punts oficials i, com s’ha vingut fent en els darrers anys, durant aquest cap de setmana es posen a la venda les entrades amb un 20% de descompte a l’Oficina de Turisme del Monestir amb els següents horaris: dissabte 18 de febrer de 10.00 a 14.00h. i de 16.00h. a 19.00h. i diumenge 19 de febrer de 10.00h  a 14.00h. amb un descompte especial del 20%.

Segons The Project, “és una evidència que el projecte s’ha consolidat, que el públic reconeix l’esforç d’una oferta oberta a tots els públics amb uns preus d’entrades assequibles i unes magnífiques instal·lacions”.

La qualitat dels equipaments i la diversitat dels espais fan possible gaudir de diferents temàtiques artístiques als espais més naturals per cada oferta. Així doncs es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’església Mare de Déu dels Àngels, del Monestir, i les funcions de teatre, inclosa una nova edició del Festival Singlot dirigit per Andreu Buenafuente, així com els concerts acústics al Teatre-Auditori Narcís Masferrer. La resta de la programació es farà a l’Espai Port.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.