Els Mossos d’Esquadra de Sant Feliu detenen dos delinqüents per cinc delictes .

Els Mossos d’Esquadra de Sant Feliu detenen dos delinqüents per cinc delictes .

Segons Informa Radio Sant Feliu Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), amb la col·laboració de la Policia Local de Calonge, van detenir el migdia del passat 26 de setembre dos homes com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació, un delicte de robatori a interior de vehicle i un altre delicte d’estafa bancària. Els detinguts són: Carlos E.R  de 46 anys, nacionalitat espanyola i veí de Calonge i Ricard V  de 25 anys, nacionalitat alemanya i veí de Calonge

El primer delicte es va cometre a Sant Antoni de Calonge el dia 18 de setembre, cap a dos quarts de quatre de la tarda, quan una senyora estava passejant per un dels carrers de la població i una motocicleta va passar pel seu costat. Un dels dos homes que hi anava al damunt li va donar un cop i li va estirar la bossa de mà.

L’endemà, 19 de setembre, al voltant de les set de la tarda, una dona passejava també per Sant Antoni de Calonge i una motocicleta amb dues persones se li va acostar per darrera. El passatger va estrebar la bossa de mà de la dona.

Cap a les dues del migdia del dia 20 de setembre es va produir el tercer fet, en aquest cas a Romanyà de la Selva. Una dona d’avançada edat es trobava parlant amb una amiga seva, quan un noi se li va apropar per darrera i li va agafar de forma violenta la bossa de mà i la va fer caure a terra. La senyora va patir diverses ferides per aquest fet. L’individu va marxar corrents i es va dirigir cap a una motocicleta, on l’esperava el seu còmplice.

Davant els fets observats, els mossos d’esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van continuar la investigació d’aquest seguit de robatoris amb violència i intimidació.

Els agents van saber que el dia 14 de setembre la Policia Local de Calonge havia denunciat el conductor d’una motocicleta per falsificació de document públic, ja que portava la numeració de la placa de matrícula manipulada i alterada. Els agents locals van identificar Carlos ER i Ricard V com els dos ocupants del vehicle.

Amb les gestions dels agent locals, els mossos van comprovar que la moto que havien denunciat i els dos individus podrien estar relacionats amb els fets que estaven investigant.

El dia 26 de setembre, cap a tres quarts de dues del migdia i a la localitat de Santa Cristina d’Aro, una dona va poder evitar que se li emportessin la bossa de mà. Quan va sentir una motocicleta que se li acostava a tota velocitat, es va girar i l’individu que anava d’acompanyant, tot i allargar el braç, no va poder agafar-li la bossa.

Tot seguit, els dos ocupants del vehicle es van dirigir a Platja d’Aro i allà, cap a les dues del migdia, van poder agafar la bossa d’una altra víctima que caminava pel carrer.

Els mossos van muntar un dispositiu per tal de localitzar els dos ocupants. Poc després, agents de la Unitat d’Investigació van detectar una motocicleta amb dues persones que coincidia plenament amb les descripcions facilitades per les víctimes de Calonge, i la van interceptar.

Els policies van identificar i escorcollar els dos individus. Durant el registre van trobar tres armes blanques, entre elles un matxet de grans dimensions, i un ordinador portàtil. Els individus van quedar detinguts.

Els investigadors van fer una entrada i escorcoll al domicili on vivien els dos detinguts, on van trobar-hi targetes de crèdit de les víctimes de les estrebades i un ordinador i una targeta de crèdit que havien estats sostrets de dins d’un vehicle la matinada del 22 de setembre.

Els mossos també van comprovar que amb les targetes haurien fet diversos reintegraments a caixers de Sant Antoni de Calonge i Palamós. Per això també se’ls ha acusat d’un delicte d’estafa bancària i un altre de robatori amb força a interior de vehicle.

Els detinguts, que tenen nombrosos antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia Sant Feliu de Guíxols, que va decretar el seu ingrés a presó

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.