EMAD organitza una conferència-col·loqui aquest divendres al Centre Cívic Tueda.

EMAD organitza una conferència-col·loqui aquest divendres al Centre Cívic Tueda.

Segons Informa Ràdio Sant Feliu, amb motiu de Dia Mundial de l’Alzheimer, l’associació EMAD Sant Feliu (Entorn Malalts d’Alzheimer i Demències) ha organitzat una conferència-col·loqui a la Biblioteca del Centre Cívic Tueda , aquest divendres, 30 de setembre a 2/4 de 7 de la tarda.

En el decurs de l’acte es farà la projecció del documental “Alzheimer, un repte a l’estima” seguit d’un col·loqui a càrrec de la psicòloga Anna Puig Alemán, centrat en aquesta malaltia.

Aquesta és una altre de les activitats que l’Associació EMAD Sant Feliu té programada en la seva agenda anual a més dels tallers, l’assessorament o la venda d’articles per tal de col·laborar amb l’entitat que dóna aquest servei a Sant Feliu de Guíxols i comarca.

El web familialzheimer.org ha fet una referència a l’esmentada associació destacant que: La Associació EMAD Sant Feliu (Entorno Enfermos de Alzheimer y Demencias) es una entidad creada en Sant Feliu de Guíxols, de ámbito comarcal, por iniciativa de un grupo de ciudados con la finalidad de intentar dar a conocer lo más ampliamente posible estas enfermedades y trabajar, contando con la colaboración de profesionales, entidades e instituciones, contra los efectos y consecuencias de cualquier clase que se produzcan, tanto a los afectados, a sus familiares y cuidadores como a la población en general.

Creemos que Sant Feliu de Guíxols y la comarca del Baix Empordà tienen un importante volumen de población y un número bastante elevado de personas afectadas de demencia que justifica y necesita una asociación de estas características.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.