Sant Feliu reobre avui el carrer Sant Martirià, en obres des de l’octubre

Sant Feliu reobre avui el carrer Sant Martirià, en obres des de l’octubre

Les obres de millora del carrer de Sant Martirià, al barri del Puig de Sant Feliu de Guíxols (recomençades al mes d’octubre), estan a punt de finalitzar-se. Ahir s’estava procedint a uns dels últims treballs, consistents en l’asfaltat de la via. Fonts municipals van informar que l’Ajuntament té previst obrir avui el carrer al trànsit de vehicles ja que els treballs es troben en la seva recta final.

Les fonts de l’Ajuntament ganxó han recordat que aquesta obra havia estat aturada al desembre de 2015. Inicialment s’havia dividit l’execució d’aquesta actuació en dues fases (la primera, entre Nou de Garrofers i Sant Domènec, i la segona en el tram que s’està acabant ara –entre la carretera de Girona fins al Nou de Garrofers–). L’empresa adjudicatària va manifestar a finals de l’any passat la seva impossibilitat de continuar l’obra, i va proposar la rescissió de contracte.

Les obres d’aquest tram van començar de nou l’octubre passat, amb una altra empresa adjudicatària.

L’Ajuntament ha informat que les millores van incorporar, a més a més, una acció de participació ciutadana (a través del pla de barris) on es va decidir prioritzar unes voreres més amples i eliminar les places d’aparcament existents.

Passades les festes nadalenques es duran a terme nous treballs, relacionats amb el cablejat elèctric, però els talls al carrer per aquestes obres seran molt limitats, han conclòs les fonts del consistori ganxó.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.