EL TEATRE COMUNITARI ES TRASLLADA AL 2017

EL TEATRE COMUNITARI ES TRASLLADA AL 2017

El certamen Guíxols Escena de Tardor es dona per tancat després que s’hagi traslladat la data de l’activitat de clausura de Teatre Comunitari que s’havia programat pel proper divendres, 23 de desembre a les 20:30 h. al Teatre-Auditori Narcís Masferrer.

La proposta de teatre comunitari, que s’havia de celebrar per primera vegada a Sant Feliu, comportava la realització d’un projecte basat en la interacció de diferents col.lectius amb l’objectiu d’acostar-los les arts escèniques de manera experimental.

Aquest és un procés que consta de diverses fases, que ha de permetre construir, de forma col.laborativa, una producció artística de qualitat a partir de les vivències de la comunitat.

Des de l’Àrea de Cultura s’ha comunicat que el projecte es trasllada a l’any 2017, atès que “es  tracta d’un treball que implica nombrosos agents i àmbits de participació, i per donar més pluralitat al projecte s’ha cregut convenient traslladar-lo per més endavant” i que s’informarà oportunament de nova data i forma de participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.