Busquen una adolescent de Girona que ha fugit amb el xicot

Busquen una adolescent de Girona que ha fugit amb el xicot

Els Mossos i altres cossos de policia busquen una noia de 14 anys veïna de Girona, Maria Planas Arans, que dijous a la matinada va marxar de casa seva amb el seu company, un jove de 18 anys. Després de la fugida de la noia, dimarts al matí, la família va presentar una denúncia per desaparició a la comissaria dels Mossos de Girona i es va activar la recerca, ja que, encara que la marxa va ser voluntària, la noia és menor d’edat.

A part de presentar denúncia, els familiars i amics van difondre la imatge de la noia a través de les xarxes socials per demanar ajuda per localitzar-la, i el seu pare, que viu a Barcelona, també va fer una crida a través d’un programa de televisió.

El que s’ha pogut comprovar fins ara és que després de marxar de casa seva a Girona, la noia va passar per casa de la seva àvia, a Barcelona, per agafar mudes de roba, cosa que referma la seva intenció de marxar. Des que va marxar, la noia no ha respost a les trucades que li han fet els familiars, que volen contactar amb ella per comprovar que estigui bé i demanar-li que torni a casa.

La desaparició de la noia, que ha tingut gran transcendència després del cas de la jove de Barcelona que va ser localitzada a Donosti, s’emmarca en la tipologia dels casos de desaparicions voluntàries d’adolescents, àvids d’aventures nocturnes o romàntiques, que es denuncien gairebé diàriament a Catalunya i que en la gran majoria dels casos no transcendeixen perquè tornen a casa passades poques hores. Els Mossos reben una mitjana de vuit denúncies al dia per desaparicions i el 96% dels casos es resolen en menys de dos dies.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.