La Fecasarm insisteix en la responsabilitat penal de les monitores del «flashmob»

La Fecasarm insisteix en la responsabilitat penal de les monitores del «flashmob»

La Fecasarm ha presentat un recurs de reforma i subsidiari d’apel·lació contra la interlocutòria dictada pel Jutjat d’Instrucció 3 de Sant Feliu de Guíxols que decreta l’arxiu del cas del flashmob que va provocar el pànic a Platja d’Aro el 2 d’agost. En el recurs presentat, la patronal de l’oci nocturn mostra el seu rebuig a l’arxiu de la causa ja que considera que ha estat prematur i precipitat.

L’acusació exercida per la Fecasarm sosté que alguns fets han quedat sense investigar, com ara quantes persones van participar en la flashmob.

La Fecasarm rebutja els arguments del jutge per a l’arxiu –no hi va haver actes de violència i que els danys patits no van ser provocats per l’actuació de les monitores si no per l’estampida posterior– ja que considera que sí que es van produir actes de violència durant l’execució de la flashmob: «Entenem que un seguit d’actes bruscos capaços de generar una estampida humana han de ser considerats, com a mínim, actes de violència lleu, o en qualsevol cas, actes de violència suficients per a considerar els fets i les seves conseqüències  com a constitutius d’un delicte de desordres públics». Alhora que considera les monitores responsables dels danys i lesions soferts per haver originat l’estampida.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.