L’acusat d’haver matat el fill ara diu que la xicota el va tancar al pis.

L’acusat d’haver matat el fill ara diu que la xicota el va tancar al pis.

Segons Informa El Punt Avui Com si es tractés d’un remake d’una pel·lícula, Alejandro Suárez Puente, el pare acusat d’haver assassinat el seu fill de tan sols 27 dies el 8 de desembre de 2009 al catorzè pis de l’edifici Beach Palace, de Platja d’Aro, va tornar a explicar ahir al jurat que és innocent. Tal com ja ho va fer en l’anterior judici del juny passat –que s’ha hagut de repetir perquè el jurat popular no es va posar d’acord en el veredicte–, Suárez va respondre a les preguntes del fiscal defensant que no va matar el nadó, sinó que simplement, jugant, el va llançar enlaire contra una biga i posteriorment el petit va impactar de caps contra el terra. “Vaig començar a jugar amb el meu nen, el vaig llançar enlaire, vaig escoltar un cop contra la biga, em vaig espantar i va caure a terra”, va relatar ahir el pare tot afligit. Aquesta vegada, però, Suárez va aportar una dada nova: la xicota el va deixar tancat a l’apartament, i per això no va poder demanar auxili.

Els dies dels fets, va tornar a explicar el processat, havia sortit de treballar al voltant de les cinc de la tarda i va anar amb uns companys de feina a un bar, on va beure cerveses i alguna copeta. Al cap d’una estona, la xicota li va enviar un missatge que deia que tornés a casa, que tenia gana i no tenia diners. Al cap de poc, l’acusat diu que va arribar a l’apartament i va donar un bitllet de 50 euros a la xicota perquè anés a comprar-se un kebab en un establiment proper.

No parava de plorar

Quan la dona va marxar, el pare va donar al petit llet amb el biberó. Però al cap de poca estona, quan el nadó estava estirat al llit del matrimoni, mentre ell estava fent uns treballs a l’ordinador, el nen va començar a plorar i el pare el va intentar consolar. “No sabia per què plorava, potser perquè tenia calor, i el vaig agafar per tranquil·litzar-lo”, explica l’acusat. “No estava ni histèric ni nerviós, simplement estava preocupat en veure que el meu nen plorava”, va relatar el pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.