Homenatge a Companys

Homenatge a Companys

 

El Dia Nacional en Memòria de les Víctimes de la Guerra Civil i de la Repressió Franquista

L’homenatge al president Lluís Companys, assassinat ahir va fer 76 anys, va ser una constant a la demarcació de Girona. Ofrenes o salves des de Girona fins a Lloret de Mar, passant per Castell d’Aro, Figueres, Olot i Palamós.

A Castell d’Aro, en un dels actes més veterans per al president republicà –molt anys abans fins i tot de la declaració del Dia Nacional en Memòria de les Víctimes de la Guerra Civil i les Víctimes de la Repressió de la Dictadura Franquista, el 2015, hi van assistir 150 persones.

L’acte, que com ja és tradicional es va fer a la plaça Lluís Companys, el va obrir el president de la secció local d’ERC, Robert Rodríguez, i la regidora Montse Rovira. En l’acte també hi va participar el senador Santi Vidal, que va afirmar: “L’any vinent farem el millor homenatge al president Companys; farem el referèndum d’independència i el guanyarem.” Per la seva banda, l’escriptor Jordi Finestres va destacar: “El president Companys és una mostra de dignitat pel país i de la lluita per les llibertats.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.