ELS CRISTINENCS TRIEN LES DEU INVERSIONS O IDEES A PRIORITZAR EN EL PRESSUPOST

ELS CRISTINENCS TRIEN LES DEU INVERSIONS O IDEES A PRIORITZAR EN EL PRESSUPOST

Una nova biblioteca, la millora d’accessos i camins forestals o la senyalització del carril bici, entre els projectes sotmesos a votació fins al 23 d’octubre

L’equip de govern de Santa Cristina d’Aro (ERC, Independents-CP i Guanyarem) ha obert aquesta setmana, i fins al 23 d’octubre, el període per votar en el procés participatiu per prioritzar en el pressupost municipal una desena d’inversions o línies d’actuació de l’executiu. La consulta ciutadana es fa sobre les 22 propostes que va seleccionar el Consell de Ciutadania la setmana passada, entre el total de 33 que es van presentar inicialment en les assemblees temàtiques fetes a finals de setembre.

La regidora de Participació, Sònia Pujol, explica que els veïns poden votar un màxim de 12 propostes. Es distribueixen entre diferents àmbits i abasten obres costoses, com ara una nova biblioteca amb una sala polivalent per a actes i exposicions al sector Teulera; els accessos per a vianants a la urbanització Roca de Malvet, o la bonificació del tribut de l’IBI per a famílies o contribuents amb rendes baixes, de fins al 40% d’exempció.

Per l’altra banda, hi ha altres accions més assequibles, com per exemple l’edició de guies de patrimoni i l’ampliació d’itineraris culturals o bé la creació d’una comissió de festes i canvis en la programació musical de la festa major.

Entre les demandes, també n’hi ha en matèria de medi ambient, amb la neteja de rieres i dels camins rals, perquè siguin transitables per als vehicles dels bombers o l’ADF en cas d’incendis forestals, o ja, a mig camí de les propostes de promoció econòmica i turisme, la millora de senyalització i manteniment del carril bici de l’antic carrilet.

LA XIFRA

10

propostes

amb més suports s’escolliran entre la llista de 22 possibilitats. Cada veí en pot triar fins a una dotzena.

LA DATA

23.10.16

finalitza

el termini per participar en la consulta sobre inversions i accions a incloure en el pressupost cristinenc.

Vot presencial o virtual a través d’internet

El procés de votacions en la consulta es va obrir aquest dilluns i es tancarà diumenge de la setmana vinent. El vot presencial s’ha habilitat els matins dels dies laborables a l’Ajuntament i, a les tardes, al Pavelló Municipal d’Esports. Però per facilitar la participació també es pot votar a través d’internet . Per participar, però, cal l’alta en el registre virtual, que acredita estar empadronat al municipi i ser major de 16 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.