Segona edició del cicle de tango a Sant Feliu de Guíxols

Segona edició del cicle de tango a Sant Feliu de Guíxols

 

Sant Feliu de Guíxols duu a terme per segon any consecutiu elTango Costa Brava, II International Tango Meeting . El cicle vol consolidar-se com una trobada en la qual –gràcies a quatre excel·lents discjòqueis de projecció internacional, a més del valorat Quartet Mulenga (Buenos Aires)– es pugui ballar durant quatre dies i tres nits amb set milongues i 30 hores de ball programades. L’altra aspiració dels organitzadors és que els participants puguin gaudir d’un paisatge excepcional a la Costa Brava. Per harmonitzar el tango amb els entorns marítims guixolencs, han repartit diverses àrees de ball davant del mar al passeig Marítim de Sant Feliu.

D’altra banda, les tres milongues nocturnes i la milonga de comiat (diumenge tarda) es faran a la sala d’espectacles Las Vegas, un espai amb una llarga trajectòria i on han actuat grans artistes de primer nivell internacional.

Es ballarà al compàs de la música de quatre excel·lents discjòqueis de tango internacionals: Gabriel Sodini (Buenos Aires), Félix Hahme (Berlin), Fernando Corrado (Buenos Aires/Barcelona) i Toni Barber (Barcelona). I el diumenge 4 de setembre es gaudirà dels acords d’una de les orquestres més prestigioses i ballables del panorama actual de Buenos Aires, el Quartet Mulenga (amb la veu de Maximiliano Agüero).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.