Foraden la tanca de l’Hotel Panorama i accedeixen al seu interior

Foraden la tanca de l’Hotel Panorama i accedeixen al seu interior

L’Hotel Panorama procedent de l’herència dels germans Anlló, a Sant Feliu de Guíxols, segueix esperant la seva subhasta perquè encara no s’ha resolt l’embargament que pesa s0bre una de les finques que integren l’antic establiment hoteler. D’aquesta manera, les instal·lacions estan abandonades i, en ocasions, algu accedeix al seu interior. És el cas que ha passat recentment, quan un grup de joves van foradar la tancar metàl·lica i van entrar, com mostra la imatge d’aquesta informació.
No obstant això, no és el primer cop que passa en els anys que l’antic hotel fa que està tancat. Fonts de l’Ajuntament han explicat que un forat a la tanca no és cap novetat, com tampoc que anteriorment hi haguessin viscut ocupes. Les fonts han apuntat que l’Ajuntament ha estat requerit en alguna ocasió pel Departament d’Economia per procedir al tancament de la tanca perquè havia estat foradada o al tapiat d’alguna obertura de l’immoble. Aleshores, l’Ajuntament executa l’actuació de manera subsidiària i passa la factura a la Generalitat, que és la propietària de la finca atès que procedeix d’una herència intestada.

L’Hotel Panorama havia de ser subhastat el 8 de març de 2014 però, com va avançar aquest diari un mes abans, hi havia dos entrebancs importants que van obligar a suspendre la seva venda. Per un costat, una de les finques que l’integren, la 4070, constava registrada a nom de dos particulars, i no de la Generalitat ni de les empreses dels Anlló -malgrat que hi ha una sentència que atorga la propietat de la finca als Anlló, al Registre de la Propietat hi seguia constant que estava a nom dels dos particulars-; per l’altre costat, sobre la mateixa finca pesaven dos embargaments per un valor conjunt de quasi 1,2 milions d’euros -els embargaments eren sobre un dels propietaris i corresponien un a l’Agència Tributària i l’altre, a l’Audiència Provincial de Barcelona-. Fonts del Departament han informat que confien tenir-ho tot resolt el darrer trimestre d’aquest any. L’octubre de l’any passat, l’Ajuntament va informar que la Generalitat havia desencallat un dels embargaments, però que encara faltava aixecar el segon (el de l’Agència Tributària) i canviar la propietat de nom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.