Una empresa té interès en comprar el Magic Park de Platja d’Aro

thumb

Una societat promotora valora l’operació que comportaria l’enderroc de la instal·lació d’oci

L´Ajuntament de Castell-Platja d´Aro ha rebut l´interès, oficiós, per comprar una de les icones contemporànies de Platja d´Aro i de l´oci en l´imaginari dels gironins: el Magic Park. L´administració local no ha rebut cap projecte de manera oficial, però sí que se li han presentat avantprojectes amb les iniciatives econòmiques que s´hi voldrien desenvolupar: un hotel, un supermercat, un aparcament i locals comercials, alguns dels quals serien per a cadenes de roba de les marques d´Inditex i que, actualment, no són presents al poble. La societat que s´hi ha interessat és Sorigué, la qual està valorant la proposta, segons van informar fonts de l´empresa. En tot cas, l´operació es troba aturada arran de qüestions familiars de la propietat, amb la qual aquest diari ha intentat contactar les dues darreres setmanes.

L´interès per adquirir el Magic Park no és res de nou, ni per a la propietat ni per a l´Ajuntament: la situació de la finca i les seves dimensions han estat un caramel molt desitjat, si bé mai ha arribat a fructificar cap de les iniciatives. Aquesta darrera, però, ha trascendit les parets de la propietat i de l´Ajuntament, de manera que els rumors s´han disparat les darreres setmanes entre els veïns de Platja d´Aro, més si es té en compte com d´altres establiments emblemàtics han deixat pas a cadenes de roba. L´exemple més rellevant és el de Magatzems Vall, que va tancar a principis de 2015 després de 52 anys, i ara la finca acull un Mango, que ha obert aquesta setmana.

Les intencions exposades a l´Ajuntament de Platja d´Aro fa un mes i mig implicarien l´enderroc de tot l´immoble que actualment integra el centre d´oci i recreatiu Magic Park per després fer-hi un aparcament, locals comercials, un supermercat i l´establiment hoteler. En tot cas, les properes setmanes mostraran si l´operació de compravenda prospera o, per contra, es conserva com el gran centre recreatiu que és.

D´altra banda, un privat promou la posada en marxa d´un parc d´aventura que s´està muntant en una parcel·la que hi ha a l´entrada de Platja d´Aro. També tramita la documentació perquè aquesta iniciativa d´oci pugui obrir aquest estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.