EL PROGRAMA DIVENDRES DE TV3 VE A SANT FELIU

EL PROGRAMA DIVENDRES DE TV3 VE A SANT FELIU

 

600-DIVENDRES

El programa de tarda “Divendres” de TV3 serà a Sant Feliu de Guíxols els propers dies 30,31 i 1 de juny per fer-hi les tardes en directe, a les 17:00h al Passeig de Mar amb la Rambla Antoni Vidal..
El dilluns hi haurà Màrius Serra amb la seva secció “Paraules en Ruta”, on es repassarà la forma de parlar i les dites més populars de la zona. Tots els ganxons i ganxones hi  estan convidats, ja que el programa pretén que siguin els veritables protagonistes i especialistes.

TAMBÉ COVIDATS A ANAR AL PLATÓ
Si voleu assistir com a públic al plató del programa “Divendres” de TV3 el dia 3 de juny, es vol formar un grup de màxim 55 persones de Sant Feliu de Guíxols per  assistir de públic als platós de TV3 – La crida és per diferents col·lectius com instituts, centres cívics, associacions, etc.
L’edat mínima per anar-hi és de 14 anys.  L’hora d’arribada  a TV3 és sobre les 15:00h  de l’aparcament de l’estació d’autobusos i la sortida a les 19:00 h. l’hora prevista d’arribada a Sant Feliu és a les 21:00 h i l’autocar és gratuït.
Si no heu dinat abans, podeu portar-vos un entrepà i es farà una parada a mig camí. Al plató s’ofereix cafè i pastes, així com un petit obsequi.
Us podeu apuntar enviant un email a premsa@guixols.cat amb les següents dades: Nom i cognoms, DNI, Data de naixement i telèfon de contacte. També podeu portar les dades a Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (Plaça del Mercat, 6-9). Telèfon 972 32 70 00. Data límit, el dimarts 31 de maig.

LES CÀMERES ENREGISTREN UN MUNT D’ESPAIS
Durant aquests dies membres de procucció d’El Terrat, productora del “Divendres”, estan treballant a Sant Feliu per lligar els ganxons i ganxones que intervindran en els espais, a més de tècnics de documentació de TV3 enregistrant imatges d’edificis, espais i paisatges que il·lustraran una part de les recomanacions que contemplaran els espectadors de tot Catalunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.