Sant Feliu inicia les obres del Guíxols Arena i l’acabarà a final d’agost

Sant Feliu inicia les obres del Guíxols Arena i l’acabarà a final d’agost

 

XGR017BE002201500.jpg

Les obres del Guíxols Arena de Sant Feliu de Guíxols van començar aquest dilluns amb el replanteig topogràfic del moviment de terres (excavacions i terraplens). L’empresa Amsa, adjudicatària de l’obra, ja hi està treballant. Ara mateix, en l’estat inicial d’aquesta obra, els camions anivellen el terreny, de forma que quedi tot el recinte planer salvant el desnivell. Després es procedirà a la consolidació perimetral de la finca, amb un mur-pantalla de formigó. Posteriorment es farà la grada i murs de corten. El darrer tram consistirà en acabar amb la pavimentació asfàltica, i serà just després quan s’hi faran les pistes poliesportives, han informat fonts municipals.
El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Josep Saballs, va explicar ahir que durant la fase d’adjudicació d’obres es va produir una rebaixa important del cost de licitació, que finalment queda en 410.000 euros sense IVA?(l’Ajuntament havia reservat 750.000 euros per aquesta inversió), amb uns terminis d’execució més reduïts.
Tot i que la previsió és que l’obra estigui finalitzada a finals d’agost, existeix la possibilitat que, malgrat no estar del tot acabat, el Guíxols Arena ja pugués acollir un dels concerts del Festival de la Porta Ferrada (el del grup Estopa), han informat les fonts. El concert s’hi celebraria en el cas que la venda d’entrades d’aquest espectacle apuntés molt amunt, de manera que es podria plantejar el trasllat al Guíxols Arena.
La previsió més realista, però, va en la línia de tenir les obres finalitzades en acabar l’estiu. Quan això succeeixi, sí que es preveu una celebració sonada, amb un espectacle fora de la programació del Festival de la Porta Ferrada per al setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.