LA BOTIGA SOLIDÀRIA DE GALGOS 112

Ajuda’ns a ajudar!!!! Galgos 112
botiga solidaria galgos 112La Botiga Solidària de Galgos 112 és una de les formes que ens ajuda a finançar tota l’activitat de la nostra associació.

La majoria de productes que venem a la botiga solidària de Galgos 112 són productes que realitzen col·laboradors de l’associació i molts d’ells són totalment artesanals. El 100% dels beneficis de tots aquests productes reverteixen directament en el rescat i cura dels nostres gossos.

Tot el que compreu aquí servirà per salvar més vides i seguir en el procés de canviar la nostra societat cap a un lloc on llebrers i podencs no segueixin patint la xacra del maltractament animal.

A continuació aneu a poder veure una mostra variada d’alguns dels nostres productes: des de la bijuteria per posar-te guapa, fins el collaret a joc per al teu gos, fins al llibre que et servirà per conèixer-lo una mica més. Si ho preferiu, podeu utilitzar el menú que tenim just a sobre per navegar per tots els racons de la nostra botiga (Per als humans / els gossos / la casa / el cotxe)

o, més avall, podeu accedir per categories als diferents productes que posem a la vostra disposició.

(Pijames / Abrics / Armilles / Collars /Adhesius –Stickers Calendaris / Bijuteria / Retrats l’Pastís /Morrions / Samarretes / Llits / Galgurimis / Llibres / Tasses – Mugs / Collars / Penjadors)

MOLTES GRÀCIES PER ESTAR AQUÍ I AJUDAR ALS NOSTRES ESTIMATS LLEBRERS I PODENCS.

Visita els nostres productes solidaris …

http://tienda.galgos112.es/

Mes informació de Galgos 112 visita la pagina web

http://www.galgos112.es/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.