Part de la vella Ileco de Sant Feliu va a terra

Part de la vella Ileco de Sant Feliu va a terra

 

http://www.elpunt.cat

 

Una màquina retroexcavadora ha començat a enderrocar aquesta setmana els murs de l’antiga fàbrica Ileco, la Industria de Laminados y Especialidades del Corcho que va funcionar entre el 1949 i el 1990, i els edificis que no tenen interès patrimonial a l’illa delimitada per la ronda Ponent, el carrer Mascanada i el complex industrial de Mundial Cork.

Les finques catalogades de l’antiga fàbrica de Can Rosselló, de 450 metres quadrats, i el xalet amb façana al carrer Mascanada pertanyen al municipi des del 2014, com a resultat de les compensacions urbanístiques pel desenvolupament del sector Mascanada Ponent. No se n’han decidit encara els usos, mentre que als terrenys que quedaran lliures el planejament hi permet activitats industrials compatibles amb l’entorn residencial o edificis d’oficines i usos comercials. En total, la parcel·la fa una superfície d’uns 13.000 metres quadrats.

Diàleg per a un pàrquing

El tinent d’alcalde d’Urbanisme, Josep Saballs, explicava ahir que el propietari majoritari del sector de millora urbana ha decidit començar a netejar el terreny, com a pas previ a la urbanització dels vials previstos. Saballs avançava que mantenen converses amb el propietari per destinar provisionalment el solar a usos d’aparcament, fins que decideixin començar-hi a construir. Hi cabrien mig miler de cotxes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.