Comencen a enderrocar els edificis del port de Sant Feliu de Guíxols

Comencen a enderrocar els edificis del port de Sant Feliu de Guíxols

 

MGR014BE001213434.jpg

Les obres d’enderroc dels edificis de la banda de llevant del port de Sant Feliu de Guíxols van començar ahir amb la demolició de l’antiga seu de l’Organización de Trabajos Portuarios (OTP), que era l’entitat administrativa de l’antic port comercial, segons va avançar Ràdio Sant Feliu. Aquesta edificació fou cedida totalment o parcialment per a altres activitats com ara Creu Roja del Mar, Protecció Civil o com a seu provisional de la Confraria de Pescadors en el termini que es feien les obres de la llotja i les oficines.

Els treballs seguiran amb l’enderroc de l’antiga nau de Nàutica Sant Feliu, que tardaran més dies dels previstos, tenint en compte que el sostre és d’uralita, un material que cal que sigui enretirat per personal qualificat atesa la seva toxicitat.

Aquests enderrocs permetran que l’esplanada de l’aparcament que quedi lliure s’utilitzi per construir-hi els blocs de formigó que han de reforçar el dic de recer a l’hora d’esmorteir el fort onatge dels temporals que afecten els amarratges d’embarcacions més propers i la circulació del vial. A més, quan acabin les obres, l’espai es netejarà i es pavimentarà i a la zona de passeig de l’espatller es renovarà el paviment i es canviarà l’enllumenat per millorar l’eficiència energètica.

Amb un cost d’1.169.280 euros, aquestes obres seran executades per la Unió Temporal d’Empreses (UTE) formada per les societats Agustí Masoliver S.A. i Construccions Rubau S.A., tenen un termini d’execució de quatre mesos i s’enllestiran abans de l’estiu. L’obra s’inclou dins el pla d’inversions 2014-2017 de Ports de la Generalitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.