Quatre detinguts a Sant Feliu de Guíxols implicats en un crim a Arroyomolinos

Quatre detinguts a Sant Feliu de Guíxols implicats en un crim a Arroyomolinos

 

guardia civil

La Guàrdia Civil ha detingut aquesta matinada a Sant Feliu de Guíxols a quatre homes suposadament implicats en la mort a trets el passat 29 de setembre d’un empresari en un polígon industrial d’Arroyomolinos (Madrid).

Més d’una vintena d’agents procedents de l’Equip d’Homicidis de la Comandància de Madrid i de la Unitat Especial d’Intervenció (UEI) han participat en el dispositiu d’entrada en el domicili de Sant Feliu de Guíxols on s’han produït les detencions de 4 homes de nacionalitat espanyola.

Els fets pels quals se’ls han detingut van tenir lloc sobre les 10.15 hores del passat 29 de setembre, a l’altura del número 71 del carrer de Miguel Servet, al polígon industrial d’Arroyomolinos.

Diversos treballadors de les empreses del polígon van presenciar com un home va baixar d’un Opel Astra i va efectuar diversos trets sobre la víctima, Juan Fernández, per després fugir en el mateix vehicle a tota velocitat, amb almenys un altre individu al seu interior.

La víctima, que presentava una ferida de bala en l’abdomen, amb orifici d’entrada i sortida, va ser traslladada per l’equip d’emergència del Summa a l’hospital Rei Joan Carles de Móstoles, on va morir sobre les 13.00 hores.

Segons han informat fonts de la investigació en el moment del tiroteig, tot apuntava a que el 2013 la víctima va estar implicada en un altre tiroteig ocorregut a Móstoles.

En aquella ocasió, qui suposadament portava l’arma i va intentar matar a una dona va ser la víctima, que pertanyia a una família amb la qual, pel que sembla, mantenia una forta enemistat.

Arran de l’intento de matar a la dona, segons fonts policials, pesava sobre el mort una ordre requisitòria per homicidi en grau de temptativa.

Els investigadors sospitaven que el tiroteig va ser una venjança entre els dos clans familiars.

Els quatre detinguts continuen en la Comandància de la Guàrdia Civil de Girona en espera de passar a disposició del jutjat de guàrdia, que s’espera que s’inhibeixi a favor del de Navalcarnero que es va fer càrrec del cas en el moment del crim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.