Més control al pàrquing de caravanes de Platja d’Aro

Més control al pàrquing de caravanes de Platja d’Aro

El govern de Castell-Platja d’Aro (CiU-PP) incrementarà el control i no descarta endurir la normativa d’ús de l’aparcament municipal per a autocaravanes amb vista a l’any vinent. Els grups de l’oposició, especialment ERC i el PSC, van trobar a faltar més vigilància perquè els campistes no excedissin el límit de 48 hores. La portaveu d’ERC, Estel Rodríguez, també va comparar l’esplanada amb un “campament zíngar” en els moments de més afluència, en què alguns visitants van desplegar veles, taules i cadires a l’exterior, pràctiques que tampoc no estan permeses.

El regidor de Seguretat, Peter Kosidlo, va defensar que la policia local ha tingut presència a l’aparcament al llarg de l’estiu, però que els van donar la consigna de no multar ningú per evitar conflictes i generar una imatge massa restrictiva.

En la mateixa línia, va argumentar que la grua municipal ha actuat un 2% més que l’estiu passat, i que si no han retirat més vehicles de la vorera ha estat per no crear sensació d’afany recaptatori. Pel que fa a la recaptació de la temporada a l’aparcament d’autocaravanes, ha ascendit a 3.248 euros. Els 428 tiquets emesos podrien fer que el consistori destini personal específic de control l’any vinent. (elpunt.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.