L’Ajuntament pavimenta amb sòl natural les voreres de davant del CEIP l’Estació

santateresa2

Aquest dilluns 8 de febrer han començat les obres de pavimentació amb sòl natural de les voreres de davant del CEIP l’Estació.

En aquesta obra s’arranja la vorera del carrer d’Hériz en el tram comprès entre el carrer de Santa Teresa i la Rambla de la Generalitat.

També s’arranja la vorera de la zona de les escales d’accés al col·legi, al carrer de Santa Teresa. Està previst que aquestes obres finalitzin dimarts de la setmana següent.

Mentre durin les obres l’accés al centre només es pot efectuar pel portal del carrer de Santa Teresa: l’accés pel carrer d’Hériz, a través de la porta blanca enfront del pati d’infantil, queda tancat, així com l’accés per les escales del carrer Santa Teresa.

Un cop acabades, aquestes obres suposaran una notable millora de l’entorn tant per als veïns com per a les famílies de l’Estació, ja que permetran resoldre la problemàtica del risc de caigudes i ensopegades que comportava el paviment irregular.

A més, la solució de pavimentació amb sòl natural minimitzarà l’impacte visual d’aquesta intervenció.

Les obres tenen un cost de 43.569,61 € (IVA inclòs) i són executades per l’empresa Massachs, Obres i paisatge SLU.

Font de la notícia: http://www.guixols.cat/noticies/355-notes-dactualitat-general/7011-lajuntament-pavimenta-amb-sol-natural-les-voreres-de-davant-del-ceip-lestacio.html

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.