Resolta la convocatòria dels ajuts econòmics per IBI

User comments

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha resolt la convocatòria dels ajuts econòmics per a persones amb escassa capacitat econòmica, gravades per l’Impost de Béns Immobles per l’exercici 2015.

S’ha augmentat en un 207% el nombre de peticions

Es van presentar un total de 530 sol·licituds a la convocatòria, xifra que suposa un augment del 207% en relació l’exercici 2014. Per aquest motiu el consistori va decidir augmentar la dotació econòmica de l’ajut fins als 60.000,00 € a finals de novembre de l’any passat.

 

D’aquesta manera, 310 sol·licituds han estat resoltes favorablement mentre que 220 n’han quedat excloses. Tal com recollien les bases de la convocatòria, es van establir tres trams d’ajut, el primer fins a 20.000,00 €, el segons fins a 35.000,00 € i el tercer fins els 50.000,00 €.

 

La distribució de l’ajut es va fer segons el valor cadastral, de menor a major valor, sempre que el tram anterior no esgotés el pressupost de l’ajut. Per aquest motiu, les 161 sol·licituds que s’han presentat a la convocatòria amb valors cadastrals superiors als 35.000,01 € han quedat

exclosos per esgotament de la dotació pressupostada. Altres 69 sol·licituds excloses entre tram 1 i 2 van ser denegacions motivades per incompliment de les bases publicades.

 

De les 369 sol·licituds valorades dels trams primer i segon, l’Ajuntament ha concedit l’ajut a un

84% de les persones que el van sol·licitar.

 

Podeu consultar la resolució de la vostre sol·licitud a la web municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, al seu taulell oficial d’anuncis. Allí trobareu el decret aprovat i la relació d’ajuts concedits i/o denegats. També us podeu acostar a l’oficina d’informació i atenció ciutadana de la Plaça del mercat 6-9 o bé a les dependències dels serveis socials en el carrer Gravina, 39-41 si teniu cap dubte o necessiteu cap aclariment.

 

Localització a la web municipal: WEB>TRÀMITS>TAULER EDICTES> Resolució Ajut IBI

Des del Portal de la Transparència també s’hi pot accedir (a l’apartat “Destaquem” hi ha un accés directe al Tauler Edictes). La resolució està publicada des d’avui fins el 2 de març (20 dies hàbils).

 

Font de la notícia: http://www.guixols.cat/noticies.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.