CiU de Sant Feliu critica el govern per renunciar a dos aparcaments gratuïts

CiU de Sant Feliu critica el govern per renunciar a dos aparcaments gratuïts

 

CIU

El grup municipal de CiU, a l’oposició a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha criticat l’equip de govern (TSF, ERC?i PSC) per renunciar a la cessió de dos terrenys privats per destinar-los a aparcament gratuït. La regidora de CiU, Dolors Ligero, ha concretat que amb aquestes renúncies d’unes cessions negociades per l’anterior govern la ciutat perd unes 270 places d’aparcament. El regidor d’Urbanisme, Josep Saballs, ha respost que l’actual govern considera que el cost per adequar els dos terrenys -uns 280.000 euros- és excessiu perquè en surten «poc més de 100 places», el conveni era per cinc anys i, després, tornava a mans dels propietaris.
Ligero ha manifestat que un dels terrenys era de Cal Negre, darrere de l’estació d’autobusos, on diu que hi sortirien 70 places. La regidora ha concretat que el pressupost inicial contemplava fer un petit mur per evitar esllavissades, traslladar una tanca i aplanar el terreny per 12.584 euros. Però el de l’actual govern puja 161.000 euros perquè inclou fer voreres i asfaltar el solar. El segon terreny és un solar del carrer dels Enamorats. Ligero atribueix al govern «mala gestió» per renunciar als dos contractes, que haurien dotat de més aparcament la part baixa de la ciutat. La regidora creu que passarà el mateix amb el solar del carrer Cadis.
Saballs ha insistit que els dos contractes eren per cinc anys i que no gastaran 280.000 euros en dos terrenys que al cap de cinc anys poden tornar a mans dels propietaris. A Cal Negre, Saballs ha explicat que la inversió era necessària perquè és una zona en pendent i s’hauria d’evitar que s’inundés amb pluges. En tot cas, ha avançat que el govern estudiarà si negocia la seva compra. Quant al carrer Cadis, Saballs ha respost a Ligero que ja està en funcionament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.