Les fires de patchwork i scrap també triomfen per la Diada

Les fires de patchwork i scrap també triomfen per la Diada

El passat 11 de setembre va ser una festa de reivindicació nacional, però també va ser una festa de les creacions del patchwork (roba) i de les originals composicions amb el paper, en la tècnica coneguda com a Scrap. Ambdues fires van conviure a la perfecció, en dos espais prou propers, la Rambla Vidal i el carrer Major. Dins la campanya Sant Feliu s’Enfira, que organitza l’àrea de turisme de l’Ajuntament, unir les dues fires va ser tot un encert.

Un total de dotze parades de scrapbooking van participar a la primera fira d’aquesta manualitat que se celebra a les comarques gironines. La fira Scrapmaniàtics va ser un èxit de participació,  superant totes les espectatives, coincidint en definir Scrapmaniàtics com un autèntic superèxit..

Moltíssima gent durant tot el dia, les botigues que van muntar parada encantades amb la gent que s´hi va acostar per preguntar o comprar material d´scrap, ple de participants als nou  tallers diferents que es van realitzar durant tot el dia, amb un munt de públic envoltant la Carpa de Tallers veient com els i les participants seguien les indicacions dels i les talleristes, gent passejant, preguntant, interessant-se per l´scrap… Cal considerar el passat diumenge com la gran festa de l´scrap.  A l´organització ja els bull el cap d´idees per fer-la encara millor les properes edicions.

Per la seva banda, la tercera mostra del Patchwork culminava les altres activitats paral.leles celebrades a Sant Feliu dedicades a aquesta tècnica amb la roba, de gran originalitat, color i destresa, que a banda d’una gran creativitat, demostren un nombre important d’hores al capdavant de les creacions de roba.

Un final rodó, tant per a les peces de roba, com per les de paper. (tribunaganxona.cat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.