DOS DETINGUTS MÉS DE SFG PER ROBATORIS

DOS DETINGUTS MÉS DE SFG PER ROBATORIS

 

600-DETINGUTS

S’havia detectat l’actuació al Baix Empordà d’uns lladres que s’havien especialitzat en el robatori de vehicles Range Rover model Evoque i dilluns a la nit finalment van ser detinguts gràcies a les càmeres de la policia local de Platja d’Aro i la perícia dels investigadors dels Mossos per identificar-los, ha informat El Punt Avui.
Els robatoris d’aquest model de tot terreny se solien perpetrar durant els caps de setmana i els lladres demostraven ser molt hàbils per endur-se el cotxe sense aixecar sospites i silenciosament. Actuaven entre les vuit i les deu del vespre i solien agafar vehicles aparcats al carrer i de gent que passava el cap de setmana a la costa. Els darrers vehicles, sempre Range Rover del model Evoque (que poden valer més de 60.000 euros nous), van ser robats el dia 27 de novembre a Platja d’Aro i el cap de setmana passat, quan se’n van endur dos mes, a Palamós i a Platja d’Aro.
A partir d’aquest darrer robatori a Platja d’Aro es va fer un visionat exhaustiu de les imatges de les càmeres de seguretat que la policia local de Platja d’Aro té instal·lades al municipi i s’hi va poder detectar un dels vehicles robats circulant. I a partir de les imatges va ser possible identificar l’home que el portava. A partir d’aquesta primera identificació, els Mossos van aconseguir identificar i finalment detenir tres membres de la banda. Es tracta de veïns de Sant Feliu de Guíxols de nacionalitat marroquina. També van aconseguir recuperar com a mínim dos dels cotxes robats. Els Mossos continuen les investigacions per aclarir quin destí donaven als vehicles robats. Fa unes setmanes també va ser trobat un Range Rover a Blanes i el 30 d’abril la Policía Nacional també va interceptar i detenir a la Jonquera Stoil Andonov, un búlgar de 39 anys que conduïa un Range Rover Sport HSE SDV6, valorat en més de 80.000 euros, que havia estat robat a Cerceda (Madrid) i al qual havien posat plaques de matrícula d’un altre vehicle de la mateixa marca, model i color i li havien manipulat el número de bastidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.