Aquàlia i l’Ajuntament de Sant Feliu repararan dos dipòsits d’aigua potable

Aquàlia i l’Ajuntament de Sant Feliu repararan dos dipòsits d’aigua potable

 

http://www.elpunt.cat

 

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’empresa Aquàlia, concessionària de l’abastament d’aigua potable al municipi, han aprovat un paquet d’obres de millora de les infraestructures d’abastament, en què destaca la reparació de dos dels dipòsits d’aigua que hi ha al municipi, a la Volta de l’Ametller –tocant a l’edifici Cap Ducal– i a Sant Elm. En total hi invertiran 231.000 euros.

En tots dos casos, els dipòsits presenten esquerdes i pèrdues d’aigua. Les instal·lacions han superat el mig segle en funcionament i la reparació inclou el buidat per poder repicar el formigó esquerdat, reposar-lo i repintar els dipòsits amb diverses capes d’impermeabilitzants.

Les obres al Cap Ducal s’iniciaran a principis de 2016, i posteriorment el mateix procés s’aplicarà a Sant Elm. Per garantir el subministrament als abonats, s’ha previst instal·lar un dipòsit provisional al costat de la instal·lació en obres, de manera que els dipòsits permanents es puguin buidar per fer-hi els treballs. En paral·lel, Aquàlia ha previst millores de seguretat en tots els dipòsits, com ara la instal·lació de tanques i alarmes per detectar la possible irrupció de persones alienes a les instal·lacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.