Ja s’ha signat el conveni per disposar d’un radar mòbil per controlar altes velocitats a la ciutat

Ja s’ha signat el conveni per disposar d’un radar mòbil per controlar altes velocitats a la ciutat

 

20151118_112043_b

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols vol reforçar la seguretat en el trànsit, i procurarà que els vehicles de la ciutat circulin a la velocitat adequada. Per combatre excessos en velocitat d’alguns conductors incívics l’Ajuntament va signar el passat 18 de novembre un conveni amb el Servei Català de Trànsit per disposar d’un aparell de radar mòbil per controlar la velocitat en travessies i carrers de la ciutat.

D’acord amb els estudis d’accidents i comportament del trànsit, s’observa que bona part dels problemes de trànsit es produeixen quan hi ha excessos de velocitat. Tant el Servei Català de Trànsit com l’Ajuntament consideren aconsellable vigilar i controlar de forma rigorosa la velocitat màxima de circulació en l’àmbit de la població, per augmentar la seguretat a Sant Feliu de Guíxols.
El radar mòbil serà utilitzat per la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i s’ubicarà en travesses i vies urbanes que han de tenir un reforç de seguretat.
A la imatge, el regidor de Policia Jordi Vilà, acompanyat de l’alcalde, Carles Motas, fent la signatura del conveni amb el Servei Català de Trànsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.