Campanya “Jo sóc part de la solució” a Platja d’Aro (Del 21 al 27 de novembre)

 

642847.jpg_gde

Castell-Platja d’Aro desenvolupa, del 21 al 27 de novembre, la campanya de conscienciació Jo sóc part de la solució, commemorant la jornada del 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Envers les Dones. Hi ha previstos diverses accions de sensibilització i prevenció de foment de la igualtat entre gèneres i un programa d’activitats lúdiques, totes gratuïtes. Organitzen la regidoria de Benestar Social i el Servei d’Igualtat d’Atenció a les Dones de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i el Consell Comarcal del Baix Empordà.

Les activitats programades s’inicien dissabte 21 de novembre (19 h) al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro amb la lectura del manifest de la Diada i l’espectacle En Pie a càrrec de Dona Cançó. Dimecres 25 de novembre a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro hi ha prevista una taula de prevenció i sensibilització. Dijous 26 de novembre a l’espai El Cercle de l’Àrea de Joventut del Palau d’Esports i Congressos, taller de sensibilització a l’entorn de la violència de gènere adreçat a joves de 14 a 29 anys, a càrrec de l’Agent de Salut (17 h); i al Centre Cívic Vicenç Bou taller de teatre social Una mirada per la convivència amb Kilalia (18 h). Divendres 27 de novembre tanca la commemoració un taller de micromasclisme a càrrec del SIAD al Centre Cívic Vicenç Bou (16 h). Durant cada dia de la campanya també hi ha accions de sensibilització i prevenció de foment de la igualtat entre gèneres a la Biblioteca Mercè Rodoreda i a la Casa Lila, exposició de dibuixos del Casal Júnior i Prejúnior al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD) de Castell-Platja d’Aro es va iniciar l’any 2010, i té com a objectiu potenciar la igualtat entre totes les dones i homes del municipi, així com donar atenció, informació i orientació en tots aquells temes d’interès per a les dones. Ubicat al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro, ofereix informació general sobre els recursos, serveis, ajuts i activitats que s’organitzen des del mateix SIAD i des de l’Ajuntament, suport psicològic, assessorament jurídic, grups i tallers de temàtica diversa, espai de trobada per potenciar la igualtat i la participació de les dones i assessorament a les entitats de dones del municipi sobre ajuts, subvencions, recursos i activitats.

 

Font de la notícia: GironaNoticies.com

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.