Roba 13 tapes d´embornals, fet que posa en risc greu la circulació

Roba 13 tapes d´embornals, fet que posa en risc greu la circulació

 

 

rejas

Un veí de Sant Feliu de Gúíxols que està especialitzat a robar ferralla va robar fins a 13 tapes d’embornals en urbanitzacions de Santa Cristina i Platja d’Aro i va posar en greu risc la circulació perquè deixava un forat a la calçada per on es podia produir un accident. Els agents de la comissaria de Sant Feliu el van detenir i també investiguen si és l’autor d’un seguit de robatoris de coure -en fanals i també embornals- que s’han produït a finals d’octubre a Sant Pol i a la zona de l’IES.
El detingut té 34 anys i nacionalitat espanyola i el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de furt i un delicte contra la seguretat del trànsit.
Tot va començar el 27 d’octubre, quan els Mossos van saber que havien sostret 13 tapes d’embornals de la urbanització Roca de Malvet de Santa Cristina d’Aro i de laMasnou de Platja d’Aro. Els agents van veure que algunes d’aquestes tapes havien estat retirades del mig de la calçada, deixant un forat considerable. Arran dels fets observats, els agents van iniciar una investigació que, gràcies a la col·laboració ciutadana i a les càmeres de vigilància van poder esbrinar el vehicle relacionat amb els fets.
Amb la identificació del vehicle, els policies van comprovar que el dia 21, agents de trànsit havien aturat la furgoneta i que dins hi havia mobiliari urbà, dues tapes de clavegueram de ferro colat i un senyal de prohibit aparcar. El 29 d’octubre, els investigadors van detenir el presumpte autor a Sant Feliu. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.