ROBATORIS DE COURE DEIXEN ZONES A LES FOSQUES

ROBATORIS DE COURE DEIXEN ZONES A LES FOSQUES

 

600-FANALS

En les dues darreres setmanes s’han produït diversos robatoris de coure que han deixat a les fosques algunes zones, com ara un tram de 25 fanals de la carretera de la Volta de l’Ametller que va a Sant Pol, al sector de l’Hotel Alàbriga, d’on varen sostreure 800 metres de cable de línia, que van de fanal a fanal (400 m. de cable de 4 x 6 mm. i 400 m. de 3 x 2`50 mm.).
Aquesta acció, que l’Ajuntament va denunciar als Mossos d’Esquadra, creuen que es va produir la nit del diumenge i que els delinqüents varen haver de localitzar el quadre de subministres per tallar el subministre i poder tallar els cables-manguera. També varen desaparèixer algunes portelles de registre de la base dels fanals.
Els lladres ja havien actuat a Sant Feliu la setmana anterior en un parell de zones més, com ara a la Vinya de Sant Pol, a prop de Les Bateries, i també a la de Mas Falgueras, darrera de l’IES Sant Feliu, d’on es calcula que varen sostreure 575 metres de cables.
També es varen sostreure diverses reixes d’embornals i tapadores de registre de ferro que aquestes bandes també venen a pes.
Les dues actuacions varen coincidir en diumenge i aquest dilluns, aparentment, no han actuat però des del consistori es demana que qualsevol persona que detecti algun moviment estrany ho comuniqui a la policia per evitar aquestes accions i per facilitar la detenció dels responsables.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.