EL PANORAMA, “L’HOTEL DE LES ÀNIMES”

EL PANORAMA, “L’HOTEL DE LES ÀNIMES”

 

600-PANORAMA

Segons Informa Radio Sant Feliu Un jove madrileny, Alvaro Anula, amb aspiracions a ser periodista del misteri va publicar el 5 de setembre, un reportatge sobre l’Hotel Panorama de Sant Feliu de Guíxols en el web de misteri i fenòmens paranormals “Al otro lado de la realidad”, realitzat per l’alumne de l’Institut Sant Feliu, Daniel Pedrero, que va titular “Hotel Panorama Park, el hotel de las almas”.
Abans d’arribar al fons paranormal, l’autor fa un recorregut molt documentat i es remunta a l’arribada a Sant Feliu de l’empresari Pere Rius i Calvet, incidint en les seves aportacions i apunts biogràfics, que il·lustra amb fotografies personals i familiars, desembocant en el seu relat amb l’afusellament de l’empresari a Cerdanyola.
Explica que en  la torre dels Rius s’hi va construir un petit hotel (Yola) que, amb el pas del temps va anar creixent mitjançant els seus annexos fins esdevenir “la joia de la corona” dels germans Anlló en la dècada dels 80.
D’aquests dos germans fins i tot explica de les malalties que van morir, el lloc, les promeses realitzades als seus treballadors i el presumpte robatori de la seva caixa forta entre altres.
Remata el reportatge amb els misteris que considera que poden haver succeït a l’interior del ruïnós hotel amb possibles presències, aparició de filaments i la realització de psicofonies que provoquen interrogants en l’autor.
Podeu accedir al reportatge a través del següent nllaç:  http://www.alotroladodelarealidad.com/2015/09/el-hotel-panorama-park-el-hotel-de-las-almas 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.