L´enderroc dels hotels Rex i Les Noies de Sant Feliu arrenca avui

L´enderroc dels hotels Rex i Les Noies de Sant Feliu arrenca avui

 

arrenca-avui

L’enderroc de les antics hotels Rex i Les Noies de Sant Feliu de Guíxols, així com els altres edificis de l’illa en la qual s’integren, s’inicia avui. De la demolició d’aquests edificis ha de sortir posteriorment un hotel de quatre estrelles, Elke, de propietat russa i amb una setantena d’habitacions. El cost de tota l’actuació rondarà els 5,9 milions d’euros, segons ha informat anteriorment Televisió Costa Brava. La previsió és que l’enderroc i la construcció del nou hotel es prolongui durant uns dos anys.

L’Ajuntament de Sant Feliu ha comunicat la data de l’inici d’obres als veïns de la zona amb una extensa carta sobre la durada dels treballs i les afectacions que tindran als carrers. Durant el primer mes, les obres d’enderroc seran a l’interior, de manera que les conseqüències sobre el trànsit i els vianants seran reduïdes.

És a mitjan novembre quan es preveu l’enderroc de façanes, cosa que obligarà a tallar un tram del carrer Sant Ramon i tot el carrer Sant Roc. També hi haurà afectacions a la Rambla del Portalet i al carrer Àngel Guimerà. Per exemple, l’Ajuntament ha notificat que el carrer Sant Roc estarà tallat 14 mesos. L’enderroc ha de conservar la façana de la casa que hi ha entre Les Noies i el Rex i la del Chic Bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.