PRESENTEN LLIBRE GANXÓ SOBRE LA VÍA CATALANA

PRESENTEN LLIBRE GANXÓ SOBRE LA VÍA CATALANA

 

600-GLOBUS

Segons Informa Radio Sant Feliu El proper dissabte 3 d’octubre, a les 12 del matí, a la sala d’actes de la Biblioteca Octavi Viader i Margarit, es presentarà aquest llibre dels autors Toni Strubell i Narcís Franquesa, tots dos veïns de Sant Feliu de Guíxols.
El llibre està pensat per a explicar a nens i joves el procés que està vivint el nostre país. El conte està a la venda des d’aquesta setmana passada i explica l’aventura que fan dos gossos per ser a la Via Catalana, la manifestació cívica que es va fer l’11 de setembre de fa dos anys, on busquen el seu amo. Els dos animals viatgen a través de 250 quilòmetres de la geografia catalana mentre el lector va descobrint tots aquests llocs i també les diverses problemàtiques de Catalunya.
El viatge comença amb una fuga de la gossera de Lleida des d’on passaran a estar amb una família que patirà un desnonament. Desprès viatjaran cap a la Seu de Lleida, a casa d’una família magrebina de Balaguer i cap a l’embassament de Rialb, on hauran de fer front i fugir d’un incendi forestal. I moltes altres aventures.
L’escriptor Toni Strubell és autor entre d’altres dels assajos “El cansament del catalanisme” i “What Catalans Want”, sobre el procés sobiranista i de diversos llibres sobre temàtiques diverses. El 2002 va rebre la Creu de Sant Jordi.
Narcís Franquesa és un artista reconegut sobretot per la seva sòlida trajectòria com a ninotaire i per les seves col·laboracions en diverses revistes de caire local i comarcal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.