NOVA LLISTA D’INVERSIONS A SANTA CRISTINA

La més POLÈMICA, els 80.000€ per al projecte de l’edifici ‘FORMATGET’

http://www.elpunt.cat

Segons informa el punt diari de avui, el govern de Santa Cristina d’Aro (ERC, GUANYAREM I PSC) va aconseguir tirar endavant ahir al vespre la proposta d’inversions municipals per al present exercici, incrementada fins a la xifra global d’1,23 milions, 736.000 euros dels quals, provinents del romanent de tresoreria. El punt va rebre el suport dels edils JORDI ORIOL (JUNTS PER SANTA CRISTINA) i JOSEP LLENSA (CIU), favorables a diversos projectes endegats quan governaven en l’anterior mandat.

L’executiu cristinenc, finalment, hi ha inclòs alguns canvis respecte als plans que inicialment volien haver aprovat en el ple de final d’agost. S’hi mantenen les obres de reurbanització als carrers del Patronat –amb un pressupost incrementat fins als 345.000 EUROS–, la millora de la carretera de Romanyà al Mas Nou, accions de millora a les zones esportives municipal i la de Bell-lloc i, la més controvertida, els 80.000 EUROS per al projecte d’obres que permeti enllestir i trobar un ús a l’edifici municipal del formatget.

En aquest darrer punt, Llensa va defensar que va deixar un avantprojecte municipal que permetria abaratir costos. I ORIOL també va dir que es podria estudiar una millora de l’antic ajuntament. Hi van votar en contra el popular SEBASTIÁN MATEO I JULIO RICO, d’Emprenedors, que va qüestionar que es liquidi el romanent en una obra pendent del vistiplau del veïnat. L’alcalde, XAVIER SALA, va argumentar que el poble decidirà, però que cal tenir els projectes a punt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.