GdC traslladarà al Ple les queixes ciutadanes rebudes a la bústia oberta

GdC traslladarà al Ple les queixes ciutadanes rebudes a la bústia oberta

 

lloveras-325x325

Segons informa Tribuna Ganxona “Guíxols des del Carrer” (GdC) traslladarà al Ple d’aquest vespre la preocupació ciutadana que ha rebut a la seva bústia oberta respecte als furts i robatoris que es produeixen a la ciutat els diumenges al matí a l’entorn de les parades del mercat setmanal.

Igualment, GdC  posa de manifest que a conseqüència del principi de curs escolar i de l’esforç econòmic que això suposa per a moltes famílies, alguns ciutadans i ciutadanes  volen saber si aquest any hi haurà, com hi ha hagut en anys anteriors, convocatòria municipal per a l’ajuda en la compra de llibres de text i, també, si hi hauran ajuts econòmics per a les famílies de nens i nenes escolaritzats a les escoles bressol municipals. En aquest sentit, la formació recorda que en el programa electoral d’un dels partits de govern hi consta la voluntat de garantir l’accés a les escoles bressol de tots els nens i nenes de 2 anys.  Guíxols des del Carrer preguntarà també quants nens i nenes escolaritzats rebran durant aquest curs la beca menjador.

Finalment es demana millorar la participació pel que fa als mateixos plens. La mala sonorització de la sala impedeix sentir bé les intervencions i fins i tot l’emissora local no té un punt de connexió directa amb el so i ha d’apropar un micròfon als altaveus per retransmetre-les. També es demana millorar la difusió del plenari a través d’un sistema d’streaming que el faci arribar a la ciutadania que hi  vulgui connectar en directe per Internet. Aquesta és una eina que cada dia més ajuntaments incorporen a la seva pràctica habitual com una nova manera de fer que les sessions dels plens municipals siguin cada cop més oberts i arribin a més persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.