SITUACIÓ DELS FUTURS HOTELS A SFG

SITUACIÓ DELS FUTURS HOTELS A SFG

 

Alabriga-web

Sant Feliu de Guíxols té previst la obertura de diversos hotels nous i la remodelació d’altres que ja existeixen. Josep Saballs regidor de l’Àrea de Territoris de l’Ajuntament, en declaracions a la nostra emissora, ha fet un repàs de la situació d’aquests, ja que l’hotel que anirà situat a la Rambla del Portalet té previst iniciar les obres d’enderrocament en poques setmanes. Els propietaris de l’Hotel Elke van presentar una sol·licitud d’enderroc abans de l’estiu, però l’Ajuntament, com cada any en el període estival, té una suspensió de llicències per enderrocs i obertura de rases als carrers per afectació de transit en els mesos de més  afluència a la ciutat. L’Ajuntament creu que a finals de setembre o principis d’octubre, els propietaris de la finca iniciaran les obres d’enderroc i això tindrà un efecte en el trànsit d’aquella zona, però des de Vialitat ja tenen previst els canvis per accedir al carrer de Girona per altres vies alternatives. Les obres tenen una previsió de dos anys fins l’acabament de l’Hotel de 4 estrelles amb 72 habitacions.
Una altre dels establiments hotelers que ha entrat una sol·licitud és l’hotel Regina de la placeta Maragall, carrer Algavira i Carrer de la Creu. Aquest establiment té previst un hotel de 44 habitacions i a la finca del costat es construirà un edifici de 5 apartaments que donarà servei d’ApartHotel . Aquesta obra es una reforma i es contempla que estarà enllestida en uns 3 anys.
Per tant i comptant que l’Hotel Alàbriga està complint els terminis, s’estrenarà un dels hotels cada any. El 2016 Hotel Alàbriga, el 2017 Hotel Elke i el 2018 Hotel Regina.
A més aquest ApartHotel Alàbriga serà de gran luxe i tindrà una particularitat, i es que comptarà amb un cuiner amb estrella  Michelin.
Un altre hotel que té permís per reformar es el situat a la carretera de Girona, l’Hotel Iecsalis. Aquest establiment té aprovat el permís i l’Ajuntament està a l’espera de que la propietat executi aquestes obres de millora.
Encara queden projectes hotelers a Sant Feliu per desencallar com és l’Hotel Panorama, ja que la finca esta dividida en dos i una petita part està afectada per un embargament que no té res a veure amb l’herència Anlló però que això impossibilita que es pugui posar a subhasta.
En quant al llocs de treball que generaran aquests establiments, l’Ajuntament no té de moment cap dada però si que han instat als propietaris que tinguin en compte la contractació de gent de Sant Feliu de Guíxols a través del Servei d’Ocupació Municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.