Sala retira la llista d’inversió a Santa Cristina

Sala retira la llista d’inversió a Santa Cristina

 

http://www.elpunt.cat
http://www.elpunt.cat

 

Segons Informa El Punt Avui L’alcalde de Santa Cristina d’Aro, Xavier Sala (ERC), va acabar retirant ahir el seguit de modificacions previstes en el pressupost vigent per destinar 500.000 euros a inversions fins a final d’any. El grup d’Emprenedors s’havia queixat divendres de la manca d’informació als grups de l’oposició sobre els plans de l’executiu tripartit dels republicans amb Guanyarem i els Independents. I Sala es va comprometre a debatre els canvis en les pròximes setmanes.

L’alcalde va admetre que només el portaveu de CiU, Josep Llensa, havia rebut la informació en persona. I els portaveus de Junts per Santa Cristina, Jordi Oriol, i el PP, Sebastián Mateo, també van rebre de bon grat l’ajornament d’un debat, amb partides com ara els 80.000 euros reservats al projecte arquitectònic per acabar l’edifici del “formatget”, que podria haver estat agre.

Mateo va plantejar la possibilitat de suggerir algunes partides addicionals, un oferiment que Sala va acceptar instant els altres grups a fer arribar les seves idees. L’alcalde va avançar que voldria aprovar les partides d’inversió al llarg del setembre, durant un ple extraordinari monogràfic o bé en la sessió prevista el darrer dilluns del mes.

Al Patronat, acuiten

La partida més destacada, de 152.915 euros, s’ha de destinarà a pavimentar diversos carrers del sector del Patronat, on ahir diversos veïns es queixaven de les deficiències que hi ha en diversos punts de la zona i, especialment, a la confluència dels carrers Xaloc i Gregal, arran d’unes obres de la companyia d’aigües. Sala va demanar-los paciència i va anunciar que amb les obres, que haurien de començar abans de final d’any, també s’eliminaran cables en superfície. La regidora Sònia Pujol va avançar que a l’octubre presentaran i debatran amb els cristinencs una proposta de reglament de participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.