Diumenge, acte sobiranista amb Lluís Llach

Diumenge, acte sobiranista amb Lluís Llach

 

llach-juntxsi-325x217

Els membres de Junts Pel Sí a Sant Feliu de Guíxols porten aquest diumenge  30 d’agost Lluís Llach, cap de llista per Girona de la candidatura unitària independentista, Anna Caula, número 2, Carles Puigdemont, número 3 i Marta Rovira, número 9 per Barcelona,  a les 20:30h a la Plaça Salvador Espriu. En acabat es servirà cremat i refrigeri per a tothom.
L’objectiu de l’acte és que els ganxons que ja són candidats, i aquells que no estan convençuts hi acudeixin per resoldre els dubtes que tinguin referents a la possible independència de Catalunya.
La campanya de Junts pel Sí a Sant Feliu aplega militants de CDC, ERC, TSF i altres formacions, com ara MES. Els últims caps de setmana han començat a desplegar veles informatives en diferents punts de la població. Per això, la candidatura tindrà parades informatives dissabte de 17-20h al Centre Comercial Mercadona i diumenge de 10-14h a la Rambla Vidal.
Fins el 27 de setembre, data de les eleccions, es faran col·loquis -encara per determinar- i  una festa final de campanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.