AGENT DE LA POLICIA LOCAL DENUNCIA AL CAP

AGENT DE LA POLICIA LOCAL DENUNCIA AL CAP

 

600-PL

L’agent de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols i delegat sindical de CCOO, Antoni Sánchez, ha denunciat el cap del cos policial, Josep Miñarro, a Inspecció de Treball, segons informa el Diari de Girona, perquè diu que li ha denegat dos permisos de funcions sindicals. Segons Sánchez, les sol.licituds dels permisos, del 8 de maig i del 19 de juny estaven comunicades correctament. Afegeix que el cap de la Policia Local, però, els va denegar perquè perjudicaria el servei del torn al qual està inscrit Sánchez per manca d’efectius. El delegat rebutja aquest raonament i sosté que d’acord amb la regulació vigent se li hauria de buscar un substitut. Segons la seva versió, en el permís del 8 de maig, la denegació va ser perquè només hi havia dos agents al torn i declara que “no es poden efectuar totes les proteccions escolars ni altres serveis”.
A la del 19 de juny, afirma que el cap justifica la denegació pel fet que “restaria només un agent de servei per la qual cosa perjudicaria greument la prestació del servei de policia”. Sánchez ha afegit a la denúncia una altra denegació d’assumptes propis i ha dit que hi afegirà dues denegacions que, des d’aleshores, ha rebut a un permís de funcions sindicals i a un altre d’assumptes propis.
El diari tanca na notícia apuntant que no va poder contactar am el cap de la policia per tal de poder contrastar la informació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.