L’Espai Carmen Thyssen engresca els més petits

L’Espai Carmen Thyssen engresca els més petits

 

Jordi Gallego

Segons Informa El Punt Avui Les visites guiades a l’Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols estan en marxa des de mitjan juliol. Es tracta, tal com ja es va fer l’any passat, d’un recorregut pensat perquè petits i grans visitin la mostra Barcelona-París-New York. D’Urgell a O’Keeffe, exposició temporal que s’exposa a l’Espai Thyssen de Sant Feliu fins al mes d’octubre.

La proposta està basada en el quadern de viatge, que serveix per interaccionar amb l’exposició per tal de descobrir com han evolucionat les ciutats des del segle XIX fins a l’actualitat, i convida els nens a pintar la seva pròpia ciutat. La primera edició de les visites guiades es va convertir en un èxit que enguany es vol repetir i obtenir almenys el 90% d’ocupació de l’any passat.

Les visiten guiades familiars s’organitzen cada dissabte a les sis de la tarda i s’hi pot accedir amb reserva prèvia feta a través de turisme@guixols.cat o bé del telèfon 972 820 051. El preu de la visita familiar és de 7 euros per persona.

A l’entrada de l’exposició es proposa una activitat pedagògica basada en les obres que s’hi poden veure i centrada en tres obres de finals del segle XIX de tres ciutats diferents: Barcelona, Nova York i París.

Les obres escollides són Nevada de 1887, de Joaquim Pursals; Bulevard parisino, de Gaspar Miró, i La Quinta Avenida en Washington Square, de Childe Hassam. L’activitat comença amb l’entrega a cada nen d’un petit quadren de viatge plegat, a manera de joc pedagògic, amb un text introductori i amb unes instruccions sobre el que haurà d’anar observant al llarg de l’exposició. Es manté també l’espai anomenat taller de l’artista. Els dibuixos dels nens acabaran exposats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.