EL GOVERN DESCARTA L’APARCAMENT SOTERRAT

EL GOVERN DESCARTA L’APARCAMENT SOTERRAT

 

600-APARCAMENT

Segons Informa Radio Sant Feliu L’actual equip de govern ha descartat definitivament la possibilitat de construir un aparcament soterrat al Passeig dels Guíxols, tal i com contemplava el govern interior, que estava treballant amb un equip redactor que portava mesos realitzant estudis per contemplar la seva viabilitat.
El que ara hi ha sobre la taula és una possibilitat de construir un edifici de plantes en el recinte de La Corxera. Segons el regidor de l’Àrea de Territoris, Josep Saballs, l’anterior equip de govern havia fet un estudi previ i encara no s’havia completat un estudi de viabilitat. Declarava a la nostra emissora atès que els tres grups que integren el govern en els seus respectius programes no contemplaven aquest tipus d’aparcament però si que incidien en la necessitat de fer néixer un aparcament en un altre indret, “per no gastar més diners inútilment, hem arribat a un acord amb l’equip redactor, hem cancel·lant aquest contracte i hem encarregat un estudi de viabilitat per a un aparcament en superfície a La Corxera”.
Saballs considera que la seva construcció és “una necessitat latent i cal fer-ho ràpid, malgrat que després es pugui entrar en debats estètics, de vialitat, funcionament i ordenació del passeig”.
També recordava que a dia d’avui la gestió de l’actual aparcament de La Corxera va lligat amb la zona blava “que és un contracte caducat que s’ha de treure a concurs i que anava lligat d’alguna manera amb la construcció de l’aparcament soterrat. L’anterior govern ho tenia a la nevera però, quan disposem d’aquest estudi que hem encarregat veurem si han d’anar lligats o si seran dos projectes independents”.
El nou govern també es va reunir en els primers dies de mandat amb el propietari de l’Horta d’en Palahí, que en les darreres temporades ha estat tancat, i declaren que en pocs minuts varen arribar a l’acord que, després de l’estiu, quan la propietat deixi d’explotar-lo en temporada, tornarà a restar obert i s’hi podrà aparcar durant la resta de l’any.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.