Ciutadans ha dut a la Fiscalia a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

Ciutadans ha dut a la Fiscalia a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Banderes a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guixols

L’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i 19 mes de la provincia de Girona no pengen la bandera espanyola, una obligació que estableix la legislació vigent, segons ha informat el partit de Ciutadans en un comunicat.

Davant d’això, Ciutadans ha presentat instàncies a tots aquests ajuntaments per a fer complir la llei i en els propers dies preveu portar tots aquests casos davant Fiscalia.

L’últim cas que Ciutadans ha fet públic és el de l’Ajuntament de Tossa de Mar, i el partit recorda que, segons estableix la legislació vigent, “s’estableixen penes d’inhabilitació especial per càrrec públic fins a deu anys i multes de fins a dotze mesos”.

El líder de Ciutadans a la província de Girona, Fran Hervías, ha assegurat que, segons les informacions que estudia el partit, hauria fins a un centenar de municipis en els que s’incompleix la llei.

“Des de C ‘s lamentem que algunes formacions polítiques utilitzin els edificis públics per crear confrontació o promoure la seva ideologia”, ha afegit Hervías.

Els ajuntaments que Ciutadans ha dut a Fiscalia són Tossa de Mar, Vidreres, Sils, Anglès, Santa Coloma de Farners, Riudellots de la Selva, Vilablareix, Llagostera, Cassà de la Selva, Quart, Flaçà, Sarrià de Ter, Celrà, Bordils, Torroella de Montgrí-l’Estartit, Pals, Palafrugell, la Bisbal d’Empordà, Palamós i Sant Feliu de Guíxols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.