BRANCA DE NARCOTRAFIC DETINGUDA A SFG

BRANCA DE NARCOTRAFIC DETINGUDA A SFG

 

600-POLICIA

Segons Informa Radio Sant Feliu La Policia Nacional ha desmantellat una banda de narcotraficants en una operació contra el tràfic de drogues que ha acabat amb més de 40 detinguts i que ha permès confiscar unes cinc tones d’haixix, 120.000 euros, una pistola i 27 vehicles entre Sant Feliu de Guíxols, Barcelona i Cadis, informa el Canal 3/24.
La xarxa tenia un complex sistema de funcionament. Introduïen cocaïna líquida des de Colòmbia i Veneçuela transportada per correus humans – de preservatius introduïts en el cos- i l’haixix, des de localitats gaditanes com Barbate o Sanlúcar de Barrameda.
Per traslladar-la, feien servir furgonetes, camions de doble fons i, fins i tot, barques. El destí de la droga eren països europeus com Alemanya i França, on el preu es multiplicava. D’aquí la importància de tenir com una de les seves bases d’operacions Sant Feliu de Guíxols.
Durant dos anys, la Policia Nacional, amb col·laboració amb la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, ha seguit el rastre de la banda. A l’Estat, la xarxa tenia ramificacions a Barcelona, el Baix Empordà i la Costa Brava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.