DIJOUS MÀGICS A SANTA CRISTINA D’ARO 2011

DIJOUS MÀGICS A SANTA CRISTINA D’ARO 2011
DIJOUS MÀGICS A SANTA CRISTINA D'ARO 2011
DIJOUS MÀGICS A SANTA CRISTINA D'ARO 2011 Foto: Joan Vicens

Des de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ens sentim satisfets de l’excel·lent acollida que, un cop més, ha tingut la campanya d’estiu “Dijous Màgics a Santa Cristina d’Aro”. Recent finalitzada la tercera edició de la campanya (ahir dijous 25 d’agost va ser l’última jornada) es pot donar una participació mitja d’una cinquantena de persones que cada dijous han sopar a un dels restaurants adherits i que, seguidament, han gaudit de la visita guiada nocturna més demostració de màgia a “La Casa Màgica” a càrrec de l’il·lusionista Xevi.

Els “Dijous Màgics a Santa Cristina”, experiència pionera a nivell mundial, van sorgir per la manca d’opcions per anar enlloc un cop s’acaba de sopar a les nits d’estiu, sent aquesta una oportunitat per gaudir d’una nit original, una vetllada diferent, sorprenent,… MÀGICA.  La campanya consisteix en un sopar màgic, que es pot fer cada dijous en qualsevol dels set restaurants del municipi adherits a la campanya, al final del qual al client se li dona una entrada per gaudir, a les 12 de la nit, de la visita guiada nocturna més demostració de màgia al Gran Museu de la Màgia “La Casa Màgica” (Col.lecció Xevi). Els menú i els preus de cada restaurant han estat disponibles a la pàgina web de l’Ajuntament (www.santacristina.net).

Els bons resultats que s’han obtingut aquest estiu s’uneixen als obtinguts en les edicions passades, que van comptar amb una assistència similar. Aquests resultats confirmen la consolidació d’aquestes vetllades màgiques i originals a la Costa Brava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.