Les emissores del Baix Empordà s’uneixen pel 24M

Les emissores del Baix Empordà s’uneixen pel 24M

Ràdio Begur, Ràdio Bisbal, Ràdio Capital i XtraFM Costa Brava faran conjuntament la cobertura de les eleccions municipals.

Emetran un programa especial i diversos butlletins horaris. La programació arriba a tot el Baix Empordà.

La programació especial es podrà escoltar arreu del Baix Empordà, perquè la suma de les quatre emissores cobreix tota la comarca.

Quatre emissores locals del Baix Empordà sumen esforços en una iniciativa conjunta per a la cobertura informativa de les eleccions municipals del proper diumenge 24 de maig. Es tracta de Ràdio Begur (97.7FM), Ràdio Bisbal (107.4FM), Ràdio Capital (93.7FM), i XtraFM Costa Brava (103.7FM).

Les quatre emissores compartiran una programació especial amb motiu de la jornada electoral, produïda i realitzada per un equip integrat per col·laboradors de les diferents emissores que hi participen.

La programació constarà de tres butlletins informatius, que s’emetran a les 12:00h, a les 15:00h i a les 18:00h, per fer un seguiment en directe del desenvolupament de la jornada electoral arreu del Baix Empordà. A partir de les 19:45h emetran un programa especial de seguiment de la nit electoral, realitzat des dels estudis de Ràdio Bisbal i presentat i dirigit pel periodista i professor universitari Toni Sellas, col·laborador de Ràdio Capital.

El programa comptarà amb connexions amb diversos col·laboradors desplegats a les principals localitats de la comarca, per seguir en directe l’escrutini i les reaccions que es vagin produint. L’espai inclourà l’anàlisi i l’opinió, mitjançant la participació de diversos tertulians vinculats al teixit social de la comarca. A més,l’equip del programa prepara un seguit d’informes i reportatges per tal d’oferir una radiografia del 36 municipis del Baix Empordà al llarg d’aquesta programació especial.

Aquesta col·laboració és una aposta de Ràdio Capital, Ràdio Bisbal, Ràdio Begur i XtraFM Costa Brava per la ràdio de proximitat i es planteja com una oportunitat per sumar sinergies en benefici dels oients dels municipis baix empordanesos.

La programació especial “Eleccions municipals 2015 al Baix Empordà” es podrà escoltar arreu de la comarca, donat que la distribució territorial de les quatre emissores en garanteix la cobertura i també a per Internet, a través dels webs de les quatre emissores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.